Over Spade HR

Marcel Meijer is enthousiast, resultaatgericht en flexibel. Zijn vaardigheden hebben de basis in zijn rol als supermarktmanager bij Albert Heijn. Daar heeft hij geleerd om beslissingen te nemen, mensen te motiveren en resultaatgericht te denken.

Vervolgens heeft Marcel gekozen voor het vak van trainer. Gedragsverandering staat centraal in de trainingen die Marcel geeft. Het eigen gedrag en het effect van het gedrag op anderen is een onderwerp dat structureel terug keert. Eén van de centrale vragen die deelnemers bij de training van Marcel gesteld krijgen is wat zij anders gaan doen vanaf morgen.

Naast training is verzuim een specialiteit van Marcel. Individuele casuïstiek wordt overzichtelijk vertaald naar generieke adviezen. Voor werknemers én werkgevers is Marcel benaderbaar, begripvol en duidelijk.

Sinds juli 2020 is Marcel gekwalificeerd mediator. Hij combineert zijn kwaliteiten met het vertrouwen dat past binnen mediation.

Marcel is getrouwd en trotse vader van twee pubers. Naast het werk is Marcel een betrokken vrijwilliger als voetbalcoach, scheidsrechter en buurtbemiddelaar.

Een vraag die vaak wordt gesteld aan Marcel is: Waarom Spade HR? Zoals misschien bekent is gebruik je een spade om grond te bewerken. Eén en ander wordt omgewoeld, zodat er een vruchtbare bodem ontstaat. Deze vruchtbare bodem vergroot de kans op een mooie vrucht. Marcel zal gaan spitten in je gedrag en het effect van dat gedrag op anderen.  Zo ontstaan randvoorwaarden waardoor er daadwerkelijke een gedragsverandering kan worden gerealiseerd.

De duidelijke adviezen van Marcel geven vaak beweging en worden nog wel eens benoemd als een “schop onder ….”.